Freestyle voetbal

Bent u op zoek naar een invulling voor uw programma of evenement? Of wilt u een freestyle voetballer inzetten voor een campagne of kinderfeestje? Of de kinderen van uw voetbalkamp vermaken met een gave freestyle clinic of les? Bij Voetbal Trucjes Leren bent u aan het juiste adres. Zo zijn de volgende arrangementen mogelijk:

Freestyle voetbalshow

Met een freestyle voetbalshow maak u de juiste keuze om uw doelgroep een onvergetelijk moment te bezorgen. Een freestyle voetbalshow zal zeker de aandacht trekken. Bij Voetbal Trucjes Leren bent u aan het juiste adres om de beste freestyle voetballers in te schakelen voor voetbal-entertainment.

Duur: 10 min.
Kosten: Op aanvraag.

Interesse? Een freestyle voetbalshow boeken? Neem contact op via het contactformulier aan de zijkant, door te mailen naar; info@voetbaltrucjesleren.nl of door te bellen/appen naar 06-22036598.

Freestyle voetbalclinic

Naast het boeken van een freestyle voetbalshow kunt u ook kiezen voor een freestyle voetbalclinic. Dit is een soort workshop waarbij onze freestyle voetbal instructeur aan de slag gaat om uw en zijn doelgroep freestyle voetbaltrucs aan te leren. De freestyle voetbalclinic is gericht op zowel het veldvoetbal als het straatvoetbal. Bij Voetbal Trucjes Leren bent u aan juiste adres om uw doelgroep een onvergetelijke clinic te verzorgen. Dit door middel van interactie en positieve coaching. De keuze bestaat uit een groepsles of een privéles.

Freestyle Voetbal Lessen

Freestyle voetbal lessen zijn trainingen waarbij er werkt met een persoonlijk programma. In dit programma komen diverse categorieën freestyle aan bod. Zo wordt er gewerkt aan..

 • De uppers (trucs die worden uitgevoerd met hoofd, nek, schouders en borst)

 • De lowers (trucs die worden uitgevoerd met de benen en voeten tijdens het staand hooghouden)

 • De sitdowns (trucs die worden uitgevoerd tijdens het zittend hooghouden)

 • Ook word je getraind op het hooghouden van de bal, op transitions en meer freestyle trucjes

Groepsles – Freestyle voetbal

Je ziet het letterlijk en figuurlijk voorbij schieten; ‘Freestyle voetbal’. Het wordt tegenwoordig steeds bekender: de vetste trucs uitvoeren met een voetbal. In de groepsles van Voetbal Trucjes Leren neemt onze freestyle voetballer je mee in de wereld van freestyle voetbal. Of je nou geen truc kunt of al wel een aantal, deze voetbalclinic is voor iedereen een uitdaging. De groepsles is het meest geschikt voor de leeftijd 6 – 20 jaar.

Duur: 60 min.
Kosten: Op aanvraag.

Privéles – Freestyle voetbal

Tijdens de privéles freestyle voetbal krijgt de deelnemer trucs bijgeleerd op zijn/haar niveau. Een geweldige voetbalclinic waarbij pedagogisch verantwoord te werk zal worden gegaan. Het enthousiasme en zelfvertrouwen groeit, naarmate de voetbaltrucs meer en meer gaan lukken.

Duur: 60 min.
Kosten: Op aanvraag

Interesse in Freestyle Voetbal? Interesse in een groeps- of priveles freestyle voetballen? Of bent u toch wat meer op zoek naar een voetbal kinderfeestje? Kijk dan even op Freestyle Voetbal Kinderfeestje. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier, door te mailen naar; info@voetbaltrucjesleren.nl of door te bellen/appen naar 06-22036598.

* Freestyle Voetbal wordt u aangeboden door Freestyler Josh.

Contactformulier


  11 reacties op “Freestyle voetbal”

  1. Op woensdag 12 juni organiseren wij in Hoogezand-Sappemeer een buitenspeeldag. Het lijkt ons heel tof als er een freestyle voetballer langs komt. Wij regelen een panna kooi. Het zou leuk zijn als er een freestyle voetballer wat trucjes kan showen aan de jongeren. Vervolgens misschien een soort 1 tegen 1 waarbij jongeren hem kunnen uitdagen voor een panna wedstrijdje o.i.d. Ik weet niet precies wat de mogelijkheden zijn en de kosten zijn.. Kunnen jullie mij hier meer informatie over geven? Alvast bedankt.

   1. Bedankt voor jouw bericht Sebastiaan. Helaas zie ik dat je bericht ergens was achter gebleven in onze administratie waardoor we niet meer aan je vraag kunnen voldoen zie ik. Wellicht dat we je in de toekomst van dienst kunnen zijn. Ook kun je een kijkje nemen op http://www.freestylerjosh.nl voor verdere mogelijkheden. Graag tot in de toekomst!

  2. Pingback: Bal stil op de voet leggen - Freestyle Voetbal | Voetbal Trucjes Leren

  3. Pingback: Billy and Jeremy - Voetbal Trucjes Leren | F2 Freestylers

  4. Pingback: NK Freestyle Voetbal 2019 - Voetbal Trucjes Leren | Nederland Freestylers

  5. Pingback: Freestyle voetbal producten - Voetbal Trucjes Leren | Freestylers winkel

  6. Pingback: Freestyle Voetbal Kinderfeestje - Voetbal Trucjes Leren

  7. Pingback: Voetbal Entertainment - Voetbal Trucjes Leren | Show, clinic of workshop

  8. Pingback: Tom Vegter - Voetbal Trucjes Leren | Freestyle voetballer / Freestyler

  9. Pingback: Nasser Lhajoui - Voetbal Trucjes Leren | Nasser el Jackson - Panna

  10. Pingback: Panna, een nieuw soort straatvoetbal - Voetbal Trucjes Leren | Poortje

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *