Freestyle voetballer boeken?

Freestyle voetballer boeken?

Wil jij graag een echte professionele freestyle voetballer boeken? Voor bijvoorbeeld een evenement, workshop of kinderfeestje? Wij verzorgen een compleet aanbod voor een onvergetelijke dag! Lees meer »

Freestyle voetbal

Bent u op zoek naar een invulling voor uw programma of evenement? Of wilt u een freestyle voetballer inzetten voor een campagne of kinderfeestje? Of de kinderen van uw voetbalkamp vermaken met een gave freestyle clinic? Bij Voetbal Trucjes Leren bent u aan het juiste adres. Zo zijn de volgende arrangementen mogelijk:

Freestyle voetbalshow

Met een freestyle voetbalshow maak u de juiste keuze om uw doelgroep een onvergetelijk moment te bezorgen. Een freestyle voetbalshow zal zeker de aandacht trekken. Bij Voetbal Trucjes Leren bent u aan het juiste adres om de beste freestyle voetballers in te schakelen voor voetbal-entertainment. Duur: 10 min. Kosten: Op aanvraag. Interesse? Een freestyle voetbalshow boeken? Neem contact op via het contactformulier, door te mailen naar; info@voetbaltrucjesleren.nl of door te bellen naar 06-52212575.

Freestyle voetbalclinic

Naast het boeken van een freestyle voetbalshow kunt u ook kiezen voor een freestyle voetbalclinic. Dit is een soort workshop waarbij onze freestyle voetbal instructeur aan de slag gaat om uw en zijn doelgroep freestyle voetbaltrucs aan te leren. De freestyle voetbalclinic is gericht op zowel het veldvoetbal als het straatvoetbal. Bij Voetbal Trucjes Leren bent u aan juiste adres om uw doelgroep een onvergetelijke clinic te verzorgen. Dit door middel van interactie en positieve coaching. De keuze bestaat uit een groepsles of een privéles.

Groepsles – Freestyle voetbal

Je ziet het letterlijk en figuurlijk voorbij schieten; ‘Freestyle voetbal’. Het wordt tegenwoordig steeds bekender: de vetste trucs uitvoeren met een voetbal. In de groepsles van Voetbal Trucjes Leren neemt onze freestyle voetballer je mee in de wereld van freestyle voetbal. Of je nou geen truc kunt of al wel een aantal, deze voetbalclinic is voor iedereen een uitdaging. De groepsles is het meest geschikt voor de leeftijd 6 – 20 jaar. Duur: 60 min. Kosten: Op aanvraag.

Privéles – Freestyle voetbal

Tijdens de privéles freestyle voetbal krijgt de deelnemer trucs bijgeleerd op zijn/haar niveau. Een geweldige clinic waarbij pedagogisch verantwoord te werk zal worden gegaan. Het enthousiasme en zelfvertrouwen groeit, naarmate de voetbaltrucs meer en meer gaan lukken. Duur: 60 min. Kosten: Op aanvraag. Interesse? Interesse in een groeps- of priveles freestyle voetbal? Neem contact op via het contactformulier, door te mailen naar; info@voetbaltrucjesleren.nl of door te bellen naar 06-52212575.

* Freestyle Voetbal wordt u aangeboden door Freestyler Josh.

Contactformulier

1+