Nasser Lhajoui

Nasser lhajoui - nasser el jackson - pannavoetballer

Nasser Lhajoui, ook wel bekend als Nasser El Jackson is een speciale onder de pannaspelers. Nasser werd op zijn 15e ontdekt en mocht zichzelf op 23-jarige leeftijd al tweevoudig wereldkampioen ‘groundmoves’ noemen. Met zijn geweldige voetbaltricks is Nasser te zien in FIFA street, werd hij tweede bij Red Bull Street Style in 2016 en was hij 3 jaar op rij officieel ambassadeur van het KNVB Straatvoetbal. Nasser is een allrounder want naast zijn freestyle skills is hij ook een absolute professional in panna voetbal. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt ervoor dat hij iedereen, van jong tot oud, weet in te pakken.

Nasser is een straatvoetballer uit Tilburg en een echte allround straatvoetballer. De huidige wereldkampioen groundmoves beheerst zowel het freestyle voetbal als het pannavoetbal.

Nasser dankt zijn naam aan zijn broer, de straatvoetballegende Mo El Jackson. Zijn bewegingen waren even onnavolgbaar als die van Michael Jackson. Nasser is de getalenteerde opvolger van zijn broer.

Nasser focust zich dus niet op één discipline. Zelfs het spelen in een team gaat hem goed af. Nasser zet zich altijd in voor een geweldig effect tijdens een evenement. Spektakel gegarandeerd!

Nasser op social media

Wist je dat Nasser de eerste freestyle voetballer is met zijn eigen theater voetbalshow? Meer zien van Nasser zijn trucs, of hem volgen op social media. Bekijk zijn kanalen hieronder!

Facebook van Nasser el Jackson
Instagram van Nasser el Jackson
YouTube-kanaal van Nasser el Jackson

2 reacties op “Nasser Lhajoui”

  1. Alparslan Yilmaz

    Beste,

    Ik heb een kleine genaamd Mahir Emin 05-12-2013 die gaat spelen voor Excelsior U10. Hij is heel goed bezig maar als oom wil ik hem nog meer ontwikkelen om nog meer behendigheid te krijgen met de bal.

    Geven jullie training daarin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *