Aanbod

Bent u op zoek naar een invulling voor uw programma, opening of afsluiting van uw evenement, training of voetbalkamp? Of wat dacht u van een gezellig voetbal kinderfeestje?

Bij Voetbal Trucjes Leren kunt u verschillende kanten op

Bij ons worden verschillende disciplines aangeboden voor een onvergetelijke ervaring. Wij denken met u mee en kunnen er samen een leuke en gezellige dag van maken. Zo zijn de volgende arrangementen mogelijk:

Freestyle Voetbal Verjaardagsfeestje

freestyle-voetbal-kinderfeestje

Voor de kinderen bieden wij speciaal een Freestyle Voetbal verjaardagsfeestje aan. Een onvergetelijke dag bezorgen wij dan voor uw kind! Een echte freestyle voetballer zorgt voor de invulling van de dag. Dit is naar wens af te spreken.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor meer informatie over Freestyle Voetbal Kinderfeestje.

Voetbalshows

Smaakmakend en entertainend voor elk publiek! Technisch, creatief en stijlvol zijn de balkunsten die we laten zien. Met een combinatie van freestyle, muziek en dans doen wij menig oog verbazen. De freestyle voetbalshow is geschikt om een invulling te geven aan ieder evenement. Een greep uit ons voetbalshow portfolio. Diverse opdrachtgevers gingen u voor zoals Ajax, Nuon, Nikkie, Albert Heijn, AVRO Tros, G-star en meer. Krijg hieronder een indruk van onze reeds voldane opdrachten m.b.t. voetbalshows.

Theater voetbalshow

Met een theater voetbalshow vermaakt u uw publiek op sportieve wijze. Haal een freestyle voetballer of pannavoetballer in huis om op spelender wijs uw programma een verfrissing te geven. Krijg hieronder een idee van een theatershow voetbal.

Heeft u interesse in een theater voetbalshow? Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@freestylerjosh.nl.

Freestyle voetbalshow

Alle aspecten van freestyle voetbal komen aan bod in een freestyle voetbalshow van het hoogste niveau. Het publiek zal genieten van spectaculaire voetbaltrucs, een weergaloze balbehandeling en top voetbalentertainment. Ruime ervaring, een eigen stijl en interactie met het publiek zorgen voor een voetbalshow welke u gezien moet hebben.

Heeft u interesse in een freestyle voetbalshow? Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@freestylerjosh.nl.

Panna voetbalshow

Speels, interactief en zeker een show om het publiek op de banken mee te krijgen. Onze panna specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en vertonen de ene groundmove na de ander. Een panna voetbalshow is geschikt om invulling te geven aan ieder evenement.

Heeft u interesse in een panna voetbalshow? Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@freestylerjosh.nl.

Hospitality Entertainment Voetbalshows

Laat uw gasten genieten van wat voetbalentertainment on-the-side. Kleed uw evenement aan met interactieve freestyle voetballers of zorg voor vermaak naast het hoofdprogramma. Wij delen graag onze ervaring met u. Krijg hieronder een indruk van onze samenwerking met de Krajicek Foundation.

Voetbalclinics

De bal ligt bij jou! Voor een voetbalclinic van formaat ben je bij Voetbal Trucjes Leren aan het juiste adres. Creatief, technisch en stijlvol zijn de kunsten die wij onze deelnemers leren. Met een combinatie van interactie en individueel oog is het voor iedere doelgroep een hele belevenis.

Freestyle voetbalclinic

Wilt u graag een keer kennis maken met freestyle voetbal? Of heeft u al ervaring met deze sportieve activiteit en wilt u nieuwe trucs en bewegingen leren? Onze freestyle voetballers en instructeurs bieden voetbalclinics en -workshops aan voor verschillende niveaus, leeftijden en doelgroepen.

Heeft u interesse in een freestyle voetbalclinic? Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@freestylerjosh.nl.

Panna voetbalclinic

Naast het boeken van een panna voetbalshow kun je ook kiezen voor een panna voetbalclinic. De panna voetbalclinics zijn gericht op zowel het veldvoetbal als het straatvoetbal. Bij Voetbal Trucjes Leren passen we ons aan onze doelgroep aan en proberen we door middel van interactie een onvergetelijke voetbalclinic te verzorgen.

Heeft u interesse in een panna voetbalclinic? Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@freestylerjosh.nl.

Video- en Fotoshoots

Soms komt het voor dat onze pannavoetballers en freestylers worden gevraagd om te spelen in een reclame, commercial, campagne of project. Uiteraard staan wij hier voor open en om u een idee te geven van onze reeds voldane opdrachten kunt hieronder kijken voor een indruk.

Voetbal Programma

Een voetbal presentatie ligt binnen handbereik. Met expressie, interactie en creativiteit weten wij onze deelnemers te motiveren om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Hieronder een leuke 1 april grap in samenwerking met Zappsport voor hun programma ‘Hellup’.

Heeft u interesse in een voetbal programma? Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@freestylerjosh.nl.

Voetbal Campagne

Werk samen met ons aan uw campagne met voetbalentertainment. Krijg hieronder een indruk van onze samenwerking met Albert Heijn.

Heeft u interesse in een voetbal campagne? Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@freestylerjosh.nl.

Voetbal Presentatie

Een inspirerende speech of presentatie ligt binnen handbereik. Thematiek en talent zijn de elementen waarmee wij ons profileren. Met expressie, interactie en creativiteit weten wij onze deelnemers te motiveren om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen.

Heeft u interesse in een voetbal presentatie? Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@freestylerjosh.nl.

Voetbal Project

Gaat u graag een project met ons aan waarbij niet eenmalig gebruik wordt gemaakt van voetbalentertainment, maar meerdere malen!? Krijg een indruk van een voetbal project met onderstaande video. Tijdens één van onze projecten i.s.m. 4-Skills Soccer Academy werd onze aanpak van freestyle voetbalclinics vastgelegd.

Heeft u interesse in een voetbal project? Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@freestylerjosh.nl.

Voetbal Marketing

Uw merk onder de aandacht brengen door voetbal. Zet een freestyler of panna specialist in uw bedrijfskleding, organiseer een flashmob of creeër unieke content. Laat ons deelnemen in uw ideeën, programma of invulling en komt tot nieuwe ontdekkingen. Krijg hieronder een idee. Dit was een Instagram commercial in samenwerking met Albert Heijn.

Heeft u interesse in Voetbal Marketing? Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@freestylerjosh.nl.

Voetbal Game

Bent u met uw campagne, event, spel of ontworpen app op zoek naar een extra impuls? Of het nu gaat om motion capture, een foto- en videoshoot of een live performance, wij verlenen graag onze diensten op het gebied van games en educatie. Krijg hieronder een indruk van onze samenwerking met Connected Football.

Heeft u interesse in Voetbal Game? Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@freestylerjosh.nl.

Voetbal Attracties

Bij voetbal attracties kunt u denken aan levend tafelvoetbal, bubblevoetbal een echte pannakooi en noem zo maar op. Wij leveren het complete aanbod. Meer weten? Bekijk meer informatie over Voetbal Attracties.

voetbal-attracties

Bij voetbal attracties kunt u denken aan levend tafelvoetbal, bubblevoetbal een echte pannakooi en noem zo maar op. Wij leveren het complete aanbod. Meer weten? Bekijk meer informatie over Voetbal Attracties.

Ziet u een samenwerking voor ogen? Twijfel niet langer en laat ons meedenken met uw invulling, programma of evenement. Neem vrijblijvend contact op door te mailen naar info@freestylerjosh.nl of te bellen op 06-52212575.