Freestyle voetballer boeken?

Freestyle voetballer boeken?

Wil jij graag een echte professionele freestyle voetballer boeken? Voor bijvoorbeeld een evenement, workshop of kinderfeestje? Wij verzorgen een compleet aanbod voor een onvergetelijke dag! Lees meer »

Aanbod

Bent u op zoek naar een invulling voor uw programma, opening of afsluiting van uw evenement, training of voetbalkamp? Of wat dacht u van een gezellig voetbal kinderfeestje?

Bij Voetbal Trucjes Leren kunt u verschillende kanten op

Bij ons worden verschillende disciplines aangeboden voor een onvergetelijke ervaring. Wij denken met u mee en kunnen er samen een leuke en gezellige dag van maken. Zo zijn de volgende arrangementen mogelijk:

Freestyle Voetbal Kinderfeestje

Voor de kinderen bieden wij speciaal een Freestyle Voetbal Kinderfeestje aan. Een onvergetelijke dag bezorgen wij dan voor uw kind! Een echte freestyle voetballer zorgt voor de invulling van de dag. Dit is naar wens af te spreken. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan meer informatie over een Freestyle Voetbal Kinderfeestje ->

Voetbal Attracties

Bij voetbal attracties kunt u denken aan levend tafelvoetbal, bubblevoetbal een echte pannakooi en noem zo maar op. Wij leveren het complete aanbod. Meer weten? Bekijk meer informatie over Voetbal Attracties ->