Panna Voetbal

Wat is panna voetbal? Panna is de belangrijkste en bekendste truc binnen het (straat)voetbal. Je geeft een panna wanneer je de tegenstander door de benen speelt, het je eigen actie is en vervolgens de bal weer in bezit hebt. Welkom in de wereld van pannavoetbal. Bij Voetbal Trucjes Leren kun je leren hoe je een panna moet maken bij de ander, dit kan al via video’s en instructies, maar is het niet veel leuker een workshop te krijgen van een echte pannaspecialist of uitgedaagd te worden door de master of panna voetbal?

Zo zijn de volgende arrangementen mogelijk:

Panna voetbalshow

Speels, interactief en zeker een show om het publiek op de banken mee te krijgen. Onze panna specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en vertonen de ene groundmove na de ander. Een panna voetbalshow is geschikt om invulling te geven aan ieder evenement.

Panna voetbalshow inhuren? Dat kan bij Voetbal Trucjes Leren!
De Panna voetbalshow is geschikt voor ieder publiek.

Duur: 30 min.
Kosten: Op aanvraag.

Interesse? Neem contact op via het contactformulier aan de zijkant, door te mailen naar; info@voetbaltrucjesleren.nl of door te bellen naar 06-22036598.

Workshop Panna Voetbal

In deze workshop leert onze panna-specialist en instructeur de kneepjes van het vak aan. Voor je het weten vliegen de panna’s al om je oren. Zonder te kijken, met een AKKA, Around The World erbij of bijzondere flair aan bewegingen vliegt de bal door de benen van zijn tegenstander.

Pannavoetballer inhuren? Dat kan bij Voetbal Trucjes Leren!
De workshop Panna Voetbal is het meest geschikt voor de leeftijd 6 – 20 jaar.

Duur: 60 min.
Kosten: Op aanvraag.

Interesse? Neem contact op via het contactformulier aan de zijkant, door te mailen naar; info@voetbaltrucjesleren.nl of door te bellen naar 06-22036598.


Contactformulier