Privéles Freestyle/Panna

PRIVELES-FREESTYLE-PANNA-VOETBAL
Is jouw zoon of dochter gek van voetbal en het doen van trucs? Huur dan en privé les freestyle voetbal of pannavoetbal op locatie. Ben je op zoek naar een gave invulling voor jouw zoon/dochter? En wil je hem/haar verrassen, maar heb je zelf de skills niet in huis. We zitten inmiddels 12+ jaar in het vak en hebben reeds aan vele freestyle voetbal privélessen invulling mogen geven, krijg hieronder een indruk.

Privéles Freestyle/Panna

Tijdens een privéles freestyle voetbal van min. 60-90 minuten krijgt de deelnemer trucs aangeleerd op zijn/haar niveau. Een straatvoetbalclinic waarbij pedagogisch verantwoord te werk zal worden gegaan. Het enthousiasme en zelfvertrouwen groeien, naarmate de voetbaltrucs vorderen.

Programma

  • Demonstratie freestyle
  • Freestyle / Panna voetbalclinic
  • Sportief spelonderdeel
  • 1 tegen 1
  • Voetbalcadeau (verrassing)
Opmerking
– Houd rekening met een pauzemoment, denk hierbij aan fruit, koekje, drinken, o.i.d.

Waar?

  • De privéclinic is simpelweg mogelijk op locatie in te vullen. Denk hierbij aan een nabijgelegen panna/voetbalplein, voetbalveld, voor- of achtertuin, etc.
  • Duur: 60-90 minuten

Kosten

  • Max. 5 deelnemers: €250,- (excl. BTW en reiskosten)
  • Reiskosten: €0,39 p/km

Reviews

Op onze Google pagina zijn diverse reviews te vinden van onze verschillende diensten. Krijg hieronder een indruk.

Op de verjaardag van mijn dochter gaf Nick Zieren een workshop. Supergeduldige kerel en wat een skills! Communicatie via Josh was ook super. Aanrader.

The kids were able to learn some skills and were so impressed by the skills oh the trainer. It was all in one, show, competition, panna challenge they really had a great time.

Online voetbaltrucs

We geven de deelnemer graag alvast een voorproefje. We hebben namelijk talloze voetbaltrucs online staan. Klik op één van onderstaande links voor een indruk van alle online voetbaltrucs.

Interesse?

Heb je al ideeën over een invulling?

Neem contact op via het contactformulier hieronder, te mailen naar info@voetbaltrucjesleren.nl of door te bellen op 06-22036598.

* Freestyle Voetbal Kinderfeestje wordt u aangeboden i.s.m. Freestyler Josh.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *