Tom Vegter

Tom Vegter - Freestyle voetballer

Tom Vegter, ook wel bekend als TomV, is een absolute topsporter en is een boegbeeld voor velen. Discipline, passie en positiviteit staan voor hem centraal. Tom neemt jongeren mee in zijn avontuur en inspireert ze om in te zetten op hun passie. Tom mag zich al sinds 2008 een professionele freestyle voetballer noemen. Hij reist door heel Nederland om op te treden en zijn passie te delen. Zijn voetbalshows zijn een combinatie van goede choreografie, muziek, skills en entertainment van de bovenste plank! Freestyle voetbal heeft hem mooie plekken van de wereld laten zien. In Parijs, Dubai, Bahrein, Brussel, Lissabon en vele Nederlandse plaatsen heeft hij al op mogen treden. Naast zijn skills is Tom een uitstekend presentator en kan hij zijn passie overbrengen door middel van clinics waarbij hij zich moeiteloos aanpast aan zijn doelgroep.

Zijn positieve houding en duidelijke visie maken van Tom een graag geziene presentator. Hij heeft de juiste balans tussen humor en professionaliteit en staat midden in de jongeren cultuur. Hij presenteerde al eerder voor de KNVB, Disney, ING, FC Groningen, FC Update en Aktiesport.

TOMV werkt zowel offline als online aan het onderhouden van een trouwe community die maar blijft groeien. Zijn kanalen zijn een thuisbasis geworden voor vele enthousiastelingen die geïnspireerd zijn door deze freestyler.

Meer zien van Tom zijn trucs, of hem volgen op social media. Bekijk zijn kanalen hieronder!

Instagram van Tom
YouTube kanaal van Tom
LinkedIn van Tom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *