Joris ‘Akkamist’ Sebregts

joris-akkamist-sebregts-straatvoetballer

Joris Sebregts, ook wel bekend als Akkamist. Joris is afkomstig uit Vleuten. Zijn passie voor voetbal drijft hem in het leven. Straatvoetbal is wat hem maakt en waar hij dagelijks veel uren in stopt. Akkamist vind dat de straat de plek is waar je het beste wordt.

Akkamist in de media (NOS Jeugdjournaal)

Sinds zijn vierde is hij dagelijks aan het voetballen. Akkamist doet nog steeds aan veldvoetbal, zo speelt hij o.a. bij Creators FC (het youtube voetbalteam van Nederland). Het leukste van voetballen vind Akkamist een actie maken, iets wat je met straatvoetbal constant doet! Zo vertaald hij hetgeen wat hij het leukst vind door op de straat in het leren en creëren van voetbalskills.

Akkamist en Soufiane Touzani

Dit bracht hij sinds mei 2019 in de vorm van een account op Instagram genaamd, ‘Akkamist’ de wereld in. Joris voorbeeld in het straatvoetbal is Jack Downer, bekend van het kanaal ‘Street_Panna’.

Tutorial van Akkamist

Akkamist zijn video’s worden door grote kanalen zoals 433 doorgespeeld op social media. Aan Joris zelf veranderd weinig door de aandacht die hij nu krijgt. Hij vindt het natuurlijk heel gaaf dat video’s door 433 worden opgepakt en dit is ook goed voor zijn volgers op instagram en aanvragen van bedrijven.

Akkamist freestyle mix en straatvoetbal trucs

Meer van Joris ‘Akkamist’ Sebregts

Wil je meer te weten komen van Akkamist, oftewel Joris Sebregts? Volg Akkamist op social media en kom te weten hoeveel volgers hij reeds heeft..

1 reactie op “Joris ‘Akkamist’ Sebregts”

  1. wil je optreden deze week op de hof in amersfoort cafe lapart, half uur 100 euro eten en drinken voor 2 personen
    kan belastingvrij, maar ik wil het ook wel van te voren overmaken

    andré 0616254996

    bij succes graag ook zaterdag 13-8-2022 1200 uur Amersfoorts Voetbal Kampioenschap openingswedstrijd
    en al bij FCU opogetreden? op naar oranje, Quatar raad ik af maar Zeist is wel leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *