Zohair Arbib

Zohair-Arbib-Pannavoetballer-Pannavoetbal-Panna

Zohair Arbib is geboren in Amsterdam, maar al snel verhuisd naar Heemskerk waar hij momenteel nog steeds woont. Sinds kleins af aan vond hij voetballen altijd het leukste om te doen. Daar heeft zich tot de dag van vandaag nog altijd mee bezig weten te houden. Momenteel speelt hij zaalvoetbal bij FC Marlene. Vind hieronder één van de eerste video’s van deze panna straatvoetballer.

Dankzij het straatvoetballen heeft Zohair de mogelijkheid gekregen om naar verschillende landen af te reizen waar andere mensen van dromen. Zo is hij bijvoorbeeld in 2017 op uitnodiging naar Tokyo, Japan geweest waar hij straatvoetbal en pannavoetbal clinics heeft mogen geven aan de straatvoetballers in Japan. Verder heeft hij ook in Miami i.s.m. Pelota Events straatvoetbal clinics mogen geven aan de jeugd MLS-spelers in de Verenigde Staten. Dankzij het straatvoetbal is hij in aanraking gekomen met verschillende culturen, achtergronden en personen waar hij steeds meer van leert.

De aankomende periode wil de pannaspeler zich gaan focussen op het winnen van de eerstvolgende wereldkampioenschap Panna. Zohair heeft nu al een aantal jaren de top 8 en top 4 bereikt en het wordt nu toch wel eens tijd dat hij de eerste plek haalt, vind hijzelf. Verder wordt het ook weer eens tijd om een nieuwe straatvoetbal video uit te brengen waarin hij een aantal nieuwe tricks en combinaties wil delen met de straatvoetbal community. Daar wachten wij natuurlijk met smacht op 🙂

Zohair Arbib op Social MediaZohair-Arbib-Panna-Voetbal-Trucjes-Leren

Zohair Arbib op LinkedIn
Zohair Arbib op Facebook
Zohair Arbib op Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *