Sheriff Hiloui

Freestyler Sheriff Hiloui

Sheriff is een echte freestyler. Hij speelde eerst in een ‘standaard’ voetbalteam. Sheriff was altijd op straat te vinden om met vrienden een balletje te trappen. In het team vond hij de trucs en skills het leukst, waardoor hij heeft gekozen om te gaan freestylen. Sheriff vind het leuke aan freestylen; de kick van het entertainen en de lach van het publiek die je terugkrijgt na het laten zien van de freestyle trucjes. Bekijk hieronder enkele video’s van Freestyler Sheriff. Het is een ware balkunstenaar met recht behoort in ons rijtje freestyle voetballers.

freestyler-sheriff-el-hiloui-freestyle-voetballer-freestylevoetballer freestyler-sheriff-freestyle-voetballer-sitdowns-met-de-bal freestyle-voetbalshow-door-freestyler-sheriff-ell-hiloui

Freestyler Sheriff X Adidas

Naast de video’s van Sheriff treedt hij ook regelmatig op met de voetbal. Hij heeft o.a. in het stadion van SC Cambuur en Ajax gestaan voor een live freestyle optreden. Sheriff vindt het belangrijk om veel te trainen. Eerst oefende hij zo’n zes uur per dag, nu nog maar één tot drie uur i.v.m. zijn shows, demonstraties, acts en voetbalclinics.

Freestyler Sheriff X Ajax

De freestyle sport is een sierlijke sport, waarmee het soms zelfs meer op dansen lijkt dan op voetbal. Bij freestyle voetbal gaat het om meer dan alleen maar goed met de bal zijn. Het is belangrijk dat je een eigen stijl hebt, ook in bijvoorbeeld kleding, maar ook in hoe je beweging uitvoert. Zo heeft Sheriff bijvoorbeeld altijd muziek waarop hij zijn freestyle moves uitvoert in een soort urban stijl. sheriff hiloui - freestyle voetballer

Sheriff Hiloui op social media

Volg Freestyler Sheriff op social media voor meer gave video’s van zijn voetbalmoves. Of abboneer je op zijn YouTube-kanaal. Volg de links hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *