Nelson de Kok

nelson-de-kok-freestyler-skilltrainer

Nelson de Kok begon op jonge leeftijd met voetbal en al snel bleek hij over een groot talent te beschikken als het ging om zijn voetbal technische vaardigheden. Als veldvoetballer doorliep hij de jeugdopleiding van RKC Waalwijk, kwam uit in de eredivisie van het zaalvoetbal en speelde voor Jong Oranje.

Nelson zijn Airmoves (trucjes in de lucht) en groundtricks (trucjes op de grond) zijn onnavolgbaar en internationaal ongeëvenaard. Zelfs Ronaldinho sprak vol bewondering over zijn skills tijdens de opnamen van de FIFA-Street computergames, waar hij als rolmodel voor figureerde.

Vanwege zijn technische vaardigheden, balbeheersing en ervaring als voetbalspeler en voetbaltrainer is hij uitermate geschikt om als skillscoach voor een voetbalvereniging te werken.

Sinds 2010 verzorgd Nelson de Kok wekelijks functionele techniektrainingen voor diverse Betaald Voetbal Organisaties en amateurverenigingen. Onder andere bij Willem II, RKC Waalwijk, VOAB, Desk en Brabant-United ging het technische niveau van de spelers met sprongen vooruit en werd er wekelijks genoten van de gedetailleerde techniektrainingen.

Meer van Nelson de Kok?

Ben je benieuwd naar meer van deze voetbal skilltrainer? Bekijk de social media en volg Nelson.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *