mr-woo-hee-young-freestyle-voetballer

Wie is Mr. Woo zul je je wellicht afvragen.. Mr. Woo is een legende als het gaat om de wereld van freestyle voetbal. Om wat meer over zijn achtergrond te komen te weten hebben we hier alles op een rijtje voor je gezet met een aantal gave video’s.

Volledige naam: Woo Hee-young
Geboortedatum: 13 november 1963
Bekend als: Freestyle voetballer uit Zuid Korea

Mr. Woo Intro Movie – Freestyle Football

Mr. Woo werd op zeer jonge leeftijd in Seoul, Zuid-Korea geboren, en realiseerde zich dat hij voetbaltalent had. Geïnspireerd door Diego Maradona en zijn unieke balbeheersing, oefende en oefende Mr. Woo om de vaardigheid na te bootsen. Mr. Woo won een nationale voetbalcompetitie in Korea en besloot dat hij profvoetballer wilde worden. Mr. Woo bereikte dit in Korea en ging vervolgens professioneel spelen in de Duitse Bundesliga voor Stuttgart Kickers. Nog steeds aan het oefenen van zijn balvaardigheden, realiseerde Mr. Woo zich dat hij wereldwijd beroemd wilde worden als de “Greatest Football Entertainer in the World“.

Freestyle Football | Mr. Woo Controll

Mr. Woo brak het Guinness Book of World Records voor hoofdtrucs in 1989 door een bal te koppen gedurende 5 uur, 6 minuten en 30 seconden.

Mr. Woo – Freestyle Voetbal Kampioen | Hooghouden en trucjes

Terwijl Mr. Woo in Duitsland optrad tijdens de DFB-Pokal- finale en daarna terug in Korea, deed Mr. Woo zijn geweldige optreden tijdens de openingsceremonie van de Olympische Zomerspelen 1988 in Seoul . Tijdens de FIFA Wereldbeker 1990 trad Mr. Woo op voor Pelé tijdens dit evenement voor de 50e verjaardag. Mr. Woo verhuisde vervolgens naar Hawaï in de Verenigde Staten en begon met coachen en presteerde goed op verschillende evenementen in Las Vegas . Hij trad opnieuw op voor fans in 1994 FIFA World Cup en trad herhaaldelijk op voor een groot publiek voor de Outrigger Hotels-groep in Hawaï. Mr. Woo raakte opnieuw betrokken bij de FIFA Wereldbeker 2002 toen het toernooi werd gehouden in zijn geboorteland Zuid-Korea. Als ambassadeur voor het WK 2002 in Korea promootte Mr. Woo het evenement bij veel wedstrijden.

Hee Yong Woo – Voetbaltruc in Las Vegas

Woo besloot toen om zijn vaardigheden uit te voeren in het Verenigd Koninkrijk , de ‘bakermat van het voetbal’, en heeft op televisie opgetreden voor Nike in freestyle commercials en evenementen in het Verenigd Koninkrijk, bij voetbalwedstrijden, bedrijfsevenementen, coaching en zelfs geïmproviseerde openbare optredens.

Nike Stickman Commercial | Ronaldinho X Mr. Woo

Tijdens de filmshoot voor de Nike Stickman TV-commercial was de Braziliaanse WK-winnaar Ronaldinho zo onder de indruk dat hij Mr. Woo zelfs vroeg om zijn voetbal te signeren. Dit is de enige keer dat Ronaldinho ooit om een ??handtekening heeft gevraagd. Mr. Woo heeft geweldige feedback gekregen van bewonderende fans in Engeland en staat algemeen bekend als één van de grootste voetbalartiesten ter wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *