Joshua Agteres

Freestyler Joshua Agteres

Joshua groeide als jongste op in een gezin met vijf kinderen: “Ik denk vaak terug aan de momenten waarop ik met mijn twee voetballende broers in onze grote garage aan het ‘ballen’ was. Die ruimte was uitermate geschikt om ballen hoog te houden en andere voetbal-trucjes te leren. Op zijn 14e verjaardag kreeg hij een filmcamera. Joshua maakte opnames van zichzelf in actie om daarna te kunnen beoordelen waarin hij kon verbeteren. Wanneer Joshua tevreden was, maakte hij een compilatie en plaatste deze filmpjes vervolgens op internet, op YouTube. De filmpjes werden bekeken en zorgden ervoor dat hij opgemerkt werd. Dit resulteerde in een eerste liveoptreden tijdens de sportverkiezingen in het gemeentehuis in Kampen. Joshua was toen 16 jaar.

Voetbalshow van Joshua in Zwolle

Joshua heeft diverse video’s gemaakt voor de jonge voetbal jongleurs van Voetbal Trucjes Leren. Zo zijn er talloze voetbaltrucs die te vinden zijn op deze website waar ook video’s van Joshua op staan. Hieronder is bijvoorbeeld de ‘Whiplash’ zo’n truc.

Voetbaltruc de Whiplash door Joshua Agteres 

Naast Online voetbaltrucs, is laatst heeft hij ook een online voetbaltraining gestart voor o.a. de jeugd van Sportclub Genemuiden waar hij training geeft. Zie hieronder wat videomateriaal waarin hij de jeugdige voetballers stimuleert met hun skills aan de slag te gaan.

Online Voetbaltrainingen

Naast online voetbaltrainingen en trucs geeft Joshua ook freestyle voetbalclinics. Dit doet hij zowel voor groepen als voor individuen. Zie hieronder een korte clip samen met Justin.

Individuele freestyle training met Justin

Freestyle voetbalclinic met een groep kinderen

Joshua Agteres op Social Media

Volg Joshua Agteres op social media voor meer gave video’s van zijn freestyle voetbalskills. Of abboneer je op zijn YouTube-kanaal. Allemaal mogelijk! Volg de links hieronder.

Joshua zijn YouTube-kanaal
Joshua op Twitter
Joshua op Facebook
Joshua op Pinterest
Joshua op Instagram
Joshua op LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *