Jeand Doest

Jeand Doest - Pannavoetballer

Jeand Doest, ook wel bekend als Easy Man, heeft het als geboren panna voetballer ver geschopt. Van de Rotterdamse pleintjes tot het voetballen met grootheden als Usain Bolt en Ronaldinho. Jeand heeft zichzelf meerdere malen tot wereldkampioen panna gekroond en staat binnen de scene bekend als ‘King of Panna’. Hij heeft zijn skills al over de hele wereld mogen vertonen in landen als Mexico, India, de VS, Bahrein, Duitsland en Dubai. Onnavolgbaar met de bal aan de voet! Krijg hieronder een indruk van deze pannakoning. 

Een contract met het grote sportmerk Puma: de droom van Jeand Doest komt uit. Op 28-jarige leeftijd krijgt de pannaspeler uit Rotterdam zijn toverkunsten met de bal wereldwijd op grote evenementen laten zien. Zo stond hij onder andere in Parijs een balletje te trappen met voetbalster Mario Balotelli.

Volg Jeand Doest op social media

Jeand Doest op Instagram
Jeand Doest op Facebook
Jeand Doest op YouTube

2 reacties op “Jeand Doest”

  1. Hoi jeand,

    Wij zijn een speeltuin vereniging in Hoogvliet Rotterdam genaamd meeuwenplaat. Wij hebben 9 juli een panna toernooi in samenwerking met t-mobile. Het lijkt ons super tof als jij hier ook onderdeel van zou willen zijn. Door je connectie met rotterdam. Je mag zelf invullen wat je zou willen doen. Een aantal trucs leren, een prijsuitreiking of een prijsje. Graag horen we een reactie van je. Je kan ons bereiken via mspeeltuin@gmail.com met vriendelijke groet,
    Patrick Gouw vicevoorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *