Jasmijn Janssen

Jasmijn Janssen - Freestyle voetbal

Jasmijn groeide op met een jongere en een oudere broer. De oudere broer was de reden dat ze met voetbal in aanraking kwam. Jasmijn gaat de hele wereld over. Ondanks dat ze vaak alleen afreist naar toernooien of commerciële klussen is haar freestyle wereld een hechte familie. Jasmijn werd vijfde op het eerste all Womens European Championship in Budapest.

In Utrecht raakte ze verliefd op de freestyle-sport. Vanaf dat moment heeft ze niets anders gewild. De J-Stall, dat kunnen maar weinig vrouwen. Jasmijn Janssen wil hierin de beste van de wereld worden.

Naast haar studie is het trainen, vooral heel veel trainen. Alle trucs die ze op grote toernooien gebruikt wil ze tot in de kleinste details beheersen. Daar gaat het ook voor Jasmijn ook om.. Niet dat je de truc een keertje kunt doen, maar dat het elke keer dat je de truc doet ook perfect gaat. Dat vergt natuurlijk heel veel training.
Trainen doet Jasmijn voornamelijk alleen. Geen commentaar van anderen, geen kritiek. En bovendien hoeft ze nooit op een ander te wachten. Het mooie van freestyle voetballen is dat de trucs nooit ophouden. Volgens Jasmijn kun je altijd iets nieuws creëren of op een andere truc voortborduren.

Jasmijn op social media

Meer weten, zien of volgen van freestyler Jasmijn? Klik op de links hieronder!

Facebook van Jasmijn Janssen

1 reactie op “Jasmijn Janssen”

  1. Je kan echt heel goed freestyle je bent vorig jaar bij de meiden dag bij Groen-wit geweest en toen had je ons allemaal trucks geleerd!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *