Geld inzetten op voetbalwedstrijden? Zo doe je dat!

VTL-Geld-inzetten-op-voetbalwedstrijden-Zo-doe-je-dat
Het WK voetbal 2022 komt eraan! Dit is voor veel mensen dé periode om een gokje te wagen. Heb je ook altijd al eens willen wedden op een wedstrijd en ben je benieuwd naar de juiste tactiek? Of heb je wel eens meegedaan aan een sportweddenschap en heb je geen geluk gehad? Lees dan snel verder! We hebben een paar handige strategieën voor het wedden op een sportwedstrijd voor je op een rijtje gezet. Zo kun ook jij je kansen vergroten!

Waarom is het hebben van een strategie zo belangrijk bij een sportweddenschap?

Er zijn veel mensen die geld inzetten op een wedstrijd op basis van een voorgevoel of hun intuïtie. Toch is dit niet de meest winstgevende manier. Een strategie is van belang omdat er enorm veel factoren een rol spelen op de eindstand van een wedstrijd. Als je deze factoren in acht neemt, vergroot je de kans dat je de uitkomst van een wedstrijd goed voorspelt. Denk aan de samenstelling, techniek en de geschiedenis van een team. Je kunt bij betmanbegins terecht voor alle informatie die je nodig hebt.

Speel tactisch

Ten eerste, raden we je aan om je geld tactisch in te zetten. Je kunt al je geld inzetten op een wedstrijd. Dit is een groot risico omdat je al het geld in één keer kwijt kunt zijn. Toch is dit voor veel mensen heel verleidelijk omdat je ook een groot geldbedrag zou kunnen winnen. In plaats daarvan kun je de inzet het beste verspreiden op meerdere wedstrijden. Zo zou je je verliezen kunnen compenseren met de winsten. Daarnaast is het van belang dat je een maximale inzet bepaald. Zo weet je zeker dat je niet meer geld uitgeeft dan je je kunt veroorloven.

Kies voor value betting

Bij value betting zet je in op weddenschappen met een hogere quotering dan dat je eigenlijk op basis van een berekening mag verwachten. Om dit goed in te kunnen schatten is enige ervaring wel van belang. Het idee is dat je een berekening maakt op basis van jouw inschattingen. Als je denkt dat het team dat thuis speelt zo’n 70 procent kans heeft om te winnen en de ploeg die uit speelt zo’n 20 procent dan kun je je berekening maken. Je zou de volgende formule aan kunnen houden: 1/quoteringx100. De uitkomst is dus dat quoteringen van 1.43 en 5 een goede basis zijn. Vervolgens kun je op zoek gaan naar weddenschappen waarbij de quoteringen hoger liggen dan wat je hebt berekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *