Bodhi Bos

Voetbal-Trucjes-Leren-Freestyler-Bodhi-Bos-Freestyle-Voetbal

Voetbal-Trucjes-Leren-Bohdi-Bos-FreestylerBodhi Bos, ooit jeugdspeler bij IJVV, de voetbalclub uit IJsselmuiden, geeft voetbalshows en voetbalclinics. Zijn passie; Freestyle voetbal is zijn ultieme talent. De afgelopen jaren is deze sport steeds populairder geworden; met name onder invloed van topspelers als Ronadinho, Neymar, Cristiano Ronaldo en social media is het tot een wereldwijd steeds populairdere vorm van voetbal uitgegroeid.

Freestyle voetbalshow bij het AJAX Event ‘Lucky’s Winterfestival’

Een korte docu van Bodhi op RTV Oost

Bodhi traint hard, heel hard. Hij vind het leukste aan het beoefenen van freestyle voetballen de vrijheid, deze staat dan ook centraal in de freestyle-voetbalsport en maakt dat je zo creatief mag zijn zoals jezelf wilt.

Deze freestyle voetballer houdt van het meedoen aan freestyle voetbal competities, zo won hij in 2021 de competitie WK Freestyle Voetbal – Categorie Iron Man. De grootste competitie blijft de competitie met zichzelf, Bodhi blijft zijn grenzen verleggen en weet zichzelf goed te blijven motiveren.

Bodhi Bos op Social MediaBodhi-Bos-Freestyler-Freestyle-Voetballer

Volg Bodhi op social media voor meer gave video’s van zijn freestyle voetbaltrucs. Of abonneer je op zijn YouTube-kanaal. Het is allemaal mogelijk! Volg de links hieronder.

Bodhi Bos op Facebook
Bodhi Bos op Instagram
Bodhi Bos op YouTube
Bodhi Bos op LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *