Bal ontvangen en draaien

bal-ontvangen-en-draaien-zaalvoetbal-trucjes

Bij zaalvoetbal gaat het voetbalspel een stuk sneller als bij het voetballen op het grasveld. Bij deze zaalvoetbaltruc leer je in stappen de bal ontvangen en weg te draaien. Het is van belang dat je bij zaalvoetbal de bal veelal aanneemt en soms ook meeneemt onder je voet.

Bekijk hieronder de video: Bal ontvangen en draaien

Hieronder vind je een uitbreiding van de oefening voor gedaan in de video hierboven

Meer zaalvoetbal tips en trucs?

Wil je meer zaalvoetbal video’s, tips en trucs zien? Bekijk onze pagina ‘Zaalvoetbal Trucjes‘ eens!

1 reactie op “Bal ontvangen en draaien”

  1. hallo ik ben marouan ik kom uit marokko ik woon in hilversum bij sherpa ik was vroger votballer bij kvva in amersfoort maar nu hellaas ik kan niet meer spelen door stoma suikerziekte daaroom wil graag bij jullie zaalvoetbal training
    met vriendelijk groet
    van mij marouan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *